26 Haziran 2015 Cuma

Biyografi

Cem Sözer 20 Ekim 1986 'da İstanbul'lu bir ailenin çocuğu olarak İstanbul da dünyaya geldi. Eğitim macerasına Küçükyalı Merkez İlkokulu'nda başladı.  

Eğitim hayatı boyunca düzenli olarak ne okula gitti, nede ders çalıştı. Okul yıllarında ilk dönem karneleri toto kuponu gibi olan Cem  ikinci dönemlerde ise arap atı gibi sonradan açıldı...

İlk enstrümanını bir aile ziyareti esnasında, kuzeninin gitarına musallat olarak (6 yaşında) elde etti fakat bu birliktelik uzun sürmedi.

O yıllarda dinlediği/izlediği Metallica, Guns 'n roses, Jon bonjovi, Iron maiden gibi gruplardan etkilenerek gitarı sapından tutmak sureti ile yere vurarak paramparça etti ve müzik hayatına kısa bir ara verdi.

Ailevi sebeplerden ötürü (taşınma vb.)birçok okul, semt değiştiren Cem birçok arkadaş edindi, dostlar biriktirdi.

Ortaokul yıllarında denemeler, kısa öyküler, şiirler yazmaya başladı edebiyatta yaptığı denemeleri sesi ve müziği ile birleştirdi ardından birçok grup ile farklı alanlarda sahne tecrübesi elde etti.

Üniversite eğitimini Sakarya üniversitesi Bilgi yönetimi bölümünde tamamlayan Cem  Anadolu Üniversitesi - Uluslararası İkişkiler bölümü ve Birmingham City University - Bilgisayar teknolojileri bölümlerinde devam ettirmekte.

www.cemsozer.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder